Κοπή πίτας του Συνδέσμου μας

Στις 7 Φλεβάρη στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε το πρώτο του έτους Λαγκαδινό αντάμωμα, καλώντας τα μέλη του και τους συμπατριώτες στην κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση, άρτια οργανωμένη από τα μέλη του Δ.Σ. και τη αρωγή μελών του Συνδέσμου μας, σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχής των συμπατριωτών, όσο και από πλευράς ποιότητας και οργάνωσης.

Στον 1ο όροφο του κτηρίου η χορωδία “Ορφέας” από την Τρίπολ, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Συνδέσμου μας, παρουσίασε παραδοσιακά και άλλα τραγούδια από το ελληνικό μουσικό ανθολόγιο, ενθουσιάζοντας τους πατριώτες, μέλη και φίλους του Συνδέσμου μας, που ανταποκρίθηκαν προσερχόμενοι μαζικά.

Στον ίδιο χώρο, έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου και εν συνεχεία μοιράστηκαν κομμάτια πίτας σε όλους.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα (παστό, ποικιλίες αρκαδικών τυριών, πίτες, γλυκά και ποτά) στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Η συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από τετραμελή ορχήστρα υπό τον κο Δημήτριο Ρέππα (κλαρίνο-κιθάρα-αρμόνιο), έδωσε μια ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας και κεφιού στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι διασκέδασαν και χόρεψαν στους ήχους της δημοτικής μουσικής μέχρι αργά το μεσημέρι.

Με πατριωτική αγάπη, συλλογική προσπάθεια, αισιοδοξία, κέφι και χορούς, υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά.

Και του Χρόνου!!!